IT-Laitteet

Turvallista tulostuksen hallintaa sekä tehokasta tietotekniikkaa.

Konttorikolmiosta löydät tietoturvalliset, tehokkaat ja helppokäyttöiset monitoimitulostimet sekä muut tietotekniikan tuotteet läppäreistä ohjelmistoihin, web-kameroihin ja tallennuslaitteisiin. Alan asiantuntijana haluamme edustaa laadukkaita brändejä ja tuotteita. Esimerkiksi ympäristöystävällisten Toshiba monitoimilaitteiden valmistusta sitovat tarkat ympäristönsuojelun laatukriteerit. Kaikille A3/A4-malliston laitteille on myönnetty Pohjoismainen Joutsen -ympäristömerkki.

Konttorishop.fi

Tietotekniikassa palvelemme sinua avaimet käteen -periaatteella eli saat meiltä tarvitsemasi tietotekniikan kokonaisuuden niin kotitoimistolle kuin laajempiinkin yhteyksiin.

Konttorikolmion tulostuspalveluhallinnan kokonaispalvelu sisältää runsaasti palveluita, joista voidaan räätälöidä yhdessä erityisesti yrityksenne tarpeisiin soveltuva kokonaisuus. Konttorikolmion kokonaispalvelu tehostaa liiketoimintaa ja tuo lisäarvoa auttamalla pienentämään dokumenttituotantoon liittyviä kokonaiskustannuksia. Tietoturva-asiat on huomioitu aina kaikissa Konttorikolmion tulostuksenhallintaratkaisuissa, mukaan lukien mobiilitulostuksissa.

Huolto- ja ylläpitosopimuksilla varmistamme, että laitteesi ovat aina käyttökunnossa. Tulemme paikan päälle sovitusti ja säännöllisesti tarkistamaan, että kaikki toimii moitteettomasti ja korjaamaan mahdolliset viat. Ennakoiva huolto vähentää korjauskeikkojen tarvetta ja sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Lue lisää huolto- ja tukipalveluistamme.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi tietyin väliajoin – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Konttorishop.fi

Ohessa poimintoja IT-laitteistamme. Lisää laitteita löydät verkkokaupastamme konttorishop.fi

BROTHER HLL8360CDW VÄRILASERTULOSTIN

479,00€

593,96€ ALV. 24%

Konttorishop
LENOVO E14 R5-4500U
14 FHD / 8GB

699,00€

866,76€ ALV. 24%

Konttorishop
TOSHIBA E-STUDIO 4518A MONITOIMILAITE A3

6 900,00€

8 556,00€ ALV. 24%

Konttorishop

Teitä palvelee

Aki Leinonen
040 014 0572
aki.leinonen@konttorikolmio.fi