Kahviautomaatit

Hyvää kahvia Konttorikolmiosta.

Kahvituokiot ovat olennainen osa jokaista työpäivää. Kahvikupin äärellä jaetaan haasteet ja onnistumiset sekä laitetaan maailman asiat järjestykseen. Parhaimmillaan kahvihetki katkaisee työnteon ja antaa lisävirtaa loppupäivään.

Konttorishop.fi

Työarjen asiantuntijoina haluamme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja ja mieluisia vaihtoehtoja myös kahvitauoille. Nauti hyvää ja tuoretta Pauligin kahvia uudesta kahviautomaatista ja hörppää virkistäviä juomia juoma-automaatista. Jos kaipaat lisää energiaa, nappaa mukaasi purtavaa välipala-automaatista.

Hoidamme puolestasi laitteiden toimituksen, asennuksen ja huollon, jolloin sinulle jää vain käytön ilo!

Huolto- ja ylläpitosopimuksella varmistat kahvi- ja välipala-automaattien jatkuvan toimivuuden. Käymme paikalla sovitusti ja säännöllisesti tarkistamassa, että kaikki toimii moitteettomasti. Ennakoiva huolto vähentää ratkaisevasti akuutteja korjauskeikkoja ja sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Lue lisää huolto- ja tukipalveluistamme täältä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi tietyin väliajoin – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Konttorishop.fi

Ohessa poimintoja kahvituotteistamme. Lisää tuotteita löydät verkkokaupastamme konttorishop.fi

VENDOR ESPRESSO, INSTANT JAUHE

157,30€

179,32€ ALV. 24%

Konttorishop
KAHVINKEITIN MOCCAMASTER

472,90€

586,40€ ALV. 24%

Konttorishop
BRAVILOR BONAMAT MONDO TWIN 230V

1 050,00€

1 302,00€ ALV. 24%

Konttorishop

Teitä palvelee

Aki Simonen
040 014 0576
aki.simonen@konttorikolmio.fi