Toimistokalusteet

Laadukkaat toimistokalusteet ovat osa työhyvinvointia.

Onpa kyse laajemmista julkisen tilan kokonaisuuksista tai kotitoimiston pienemmistä tarpeista, tarjoamme työtuolit, kaapistot, työpöydät, väliseinät ja istuinryhmät aina haluamallasi tavalla. Aloita työhyvinvointiisi panostaminen laadukkailla ja juuri sinun tarpeisiisi suunnitelluilla kalusteilla. Uuden sukupolven toimistokalusteissa avainsana on ergonomia ja muunneltavuus. Voit säätää työpöytäsi korkeutta ja tehdä töitä fiiliksen mukaan seisten, satulatuolilla tai ergonomisesti muotoillulla työtuolilla istuen

Konttorishop.fi

Tyylikkyyden huomaa ja toimivuuden tuntee!

Yhteistyökumppaninamme toimii suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys, Modeo, joka on laadukkuutensa ohella myös takuumme kilpailukykyisille hinnoille!

Sovi tapaaminen, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva toimisto kalusteineen. Asennustiimimme huolehtii aina kalusteiden toimituksesta, kasaamisesta ja asennuksesta.

Toimistokalustevalikoimaamme pääset tutustumaan tästä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi tietyin väliajoin – sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Konttorishop.fi

Ohessa poimintoja toimistokalusteistamme. Lisää kalusteita löydät verkkokaupastamme konttorishop.fi

SEDUS SE:MOTION TYÖTUOLI

315,00€

390,60€ ALV. 24%

Konttorishop
STANDARD SERIE 2332 MAPPIKAAPPI

216,80€

268,83€ ALV. 24%

Konttorishop
FLÄPPITAULU TK-TEAM MOBILE PLUS

166,27€

206,18€ ALV. 24%

Konttorishop

Teitä palvelee

Aki Simonen
040 014 0576
aki.simonen@konttorikolmio.fi